Buildo redning – En klistremerkebok-app for barn.

Sjekk ut «Buildo redning» på App Store:

iPad, iPhone og iPod touch.

 

App-funksjoner:

  • Fire unike arenaer med temaer knyttet til politi, brannvesen, sjøredning og sykehus.
  • 103 fargerike klistremerker inkludert båter, politibiler, ambulanser, helikoptre, jetski, dykkere, leger og mye, mye mer.
  • Rullbare bakgrunner i panorama med interaktive lydlandskap.
  • Hvert enkelt klistremerke kan skaleres, roteres og snus rundt for ubegrensede kreative muligheter.
  • «Mamma- og pappasone» med tips for ytterligere kreativ læring.
  • «Laget for barn»-menyer

 

Buildo redning - En klistremerkebok-app for barn

Fantasi og kreativitet er de største gavene barna våre har. «Buildo redning» har 103 klistremerker som alle er hånddesignede rundt temaet nød- og redningstjenester. En kan velge mellom båter, politibiler, ambulanser, helikoptre, jetski, dykkere, leger, sykepleiere og mye annet! Dra ganske enkelt et klistremerke inn i ett av de fire lydlandskapene i panorama, og opplev at en fantasiverden oppstår!

Her finner du noen tips for å få mest mulig ut av denne appen.

«Buildo redning» er en enkel og veldig stilig «dra og slipp»-app som engasjerer barns naturlige kreativitet. Det er veldig moro å spille, og det tar sikte på å få barn til å tenke på kreativ historiefortelling. Studier har vist at barn som er i stand til å lage eller forstå fortellinger i en tidlig alder har en større tilknytning til kunnskap og et større potensial for selvutfoldelse.

#1 Se og observer! Barn gjør de mest fantastiske ting som vi vanskelig kan forutsi. Se hvordan de samhandler med denne appen, og lær å dra, slippe og endre størrelsen på objekter. Kreativitet handler om å utforske, oppleve nye idéer og å ha det gøy!

#2 Spør hva de driver med! Så enkelt er det! Vis litt interesse og be dem forklare hva de driver med. Prøv litt rollespill og en kan kanskje finne opp et navn eller et scenario for figurene de har dratt inn i redningsarenaen.

#3 Start å bygge opp en historie! Etter hvert som de blir mer fortrolige med å bruke appen, oppfordre dem til å bygge opp en historie ved å spørre spørsmål om individuelle figurer. Du kan for eksempel stille følgende spørsmål: Hva gjør hun? Hva gjør de? Hva skjer nå? Snart vil barnet ditt starte å skape sine egne historier fra «Buildo redning»-arenaer.

Ha det gøy mens du lærer!

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /storage/content/05/167305/jajdo.com/public_html/z/wp-content/themes/organic_portfolio_white/footer.php on line 2