Buildo pelastus – pelastuspalvelut: poliisi, palokunta, meripelastus ja sairaala Tarrakirjasovellus 1–7-vuotiaille lapsille

Lataa:
iPadille, iPhonelle ja iPod touchille

Sovelluksen ominaisuudet:

  • 4 ainutlaatuista maisemaa, joiden teemoina olivat poliisi, palokunta, meripelastus ja sairaala
  • 103 värikästä tarraa; niiden joukossa muun muassa veneitä, poliisiautoja, ambulansseja, helikoptereita, vesijettejä, sukeltajia, lääkäreitä ja paljon, paljon muuta.
  • liikuteltavat taustat ja interaktiiviset äänimaisemat
  • tarrojen kokoa voidaan muuttaa, niitä voidaan pyörittää ja käännellä rajattomasti mielen mukaan
  • vanhemmille tarkoitettu osio, josta löytyy vinkkejä luovan oppimisen tukemiseen
  • lapsille suunnitellut valikot

 

Mielikuvitus on mielestämme lasten suurin lahja.

Mielikuvitus ja luovuus ovat mahtava lahja, joka lapsilla on. ’Buildo pelastus’ -sovelluksessa on 103 värikästä, käsin suunniteltua hätätilanteita ja pelastuspalveluita kuvaavaa tarraa. Tarroissa on valittavanasi veneitä, poliisiautoja, ambulansseja, helikoptereita, vesijettejä, sukeltajia, lääkäreitä, sairaanhoitajia ja paljon paljon muuta! Vedä yksinkertaisesti tarra yhteen neljästä äänimaisemasta ja koe, miten mielikuvituksellinen maailma alkaa elää!

Tervetuloa Buildo pelastus-sovelluksen vanhemmille tarkoitettuun osioon!

’Buildo pelastus’ on yksinkertainen ja huippuhauska sovellus, joka toimii ’vedä ja pudota’ -tekniikalla ja edistää lasten luonnollista luovuutta. Sitä on erittäin mukava pelata ja sen tavoitteena on kehittää lasten luovia tarinankerrontataitoja. Tutkimukset ovat osoittaneet, että lapset, jotka jo varhaisessa iässä osaavat luoda tarinoita, kykenevät myöhemmin paremmin käsittelemään tietoa ja heillä on parempi itseilmaisukyky.

#1 Katso ja tarkkaile! Lapset tekevät mitä ihmeellisempiä asioita, joita me aikuisina emme edes tule ajatelleeksi. Katso, miten lapsesi leikkii sovelluksella ja opi, miten kuvia vedetään ja päästetään irti ja miten niiden kokoa muutetaan. Luovuudessa on kyse tutkimisesta, uusien ideoiden kokeilemisesta ja mukavasta ajanvietteestä!

#2 Kysy, mitä he tekevät! Niin yksinkertaista se on! Osoita, että olet kiinnostunut ja pyydä lasta selittämään, mitä hän tekee. Kokeile roolileikkiä ja ehdota lapsen valitsemille hahmoille nimeä tai tilannetta.

#3 Aloita rakentamaan tarinaa! Kun lapsi ovat harjaantunut sovelluksen käytössä, rohkaise häntä rakentamaan tarinaa tilanteiden ympärille esittämällä kysymyksiä yksittäisistä hahmoista. Voit esimerkiksi kysyä: Mitä hän tekee? Mihin he ovat menossa? Mitä nyt tapahtuu? Pian lapsesi alkaa kehittää omia tarinoita Buildo pelastus -sovelluksessa luomistaan maisemista.

Hauskoja oppimishetkiä!

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /storage/content/05/167305/jajdo.com/public_html/z/wp-content/themes/organic_portfolio_white/footer.php on line 2