Buildo Alarmcentral – En sticker-app til børn i alderen 1-7

Tjek ‘Buildo Alarmcentral’ i App Store:

iPad, iPhone og iPod touch.

 

App-funktioner:

  • 4 unikke scener med temaer inden for politi, brandvæsen, søredning og hospital
  • 103 farverige stickers inklusive politibiler, ambulancer, helikoptere, både, jetski, dykkere, læger og meget meget mere
  • Scrollbare, smukke baggrunde med interaktive soundscapes
  • Hver sticker kan justeres i størrelse, roteres og vendes, og det giver dermed uendelige kreative muligheder
  • ‘Forældrezone med tip til mere kreativ læring
  • Menuer, der er specialdesignet til børn

Buildo Alarmcentral - En sticker-app til børn i alderen 1-7

Fantasi og kreativitet er de største gaver, vores børn har. ‘Buildo Alarmcentral’ indeholder 103 håndtegnede og farverige stickers med temaer inden for alarm- og redningstjenester. Der er politibiler, ambulancer, helikoptere, både, jetski dykkere, læger, sygeplejersker og masser af andre flotte billeder at vælge mellem! Du skal bare trække en sticker til et af de fire smukke soundscapes – så kan du se din helt egen fantasiverden komme til live!

Her finder I tip til, hvordan I får det optimale ud af app’en.

‘Buildo Alarmcentral’ er en enkel og cool træk-og-slip-app, som aktiverer børnenes naturlige kreativitet. Den er supersjov at lege med og stimulerer børnene til at tænke kreativ storytelling ind i deres leg. Undersøgelser har vist, at børn, som kan skabe eller finde mening i fortællinger i en tidlig alder, har en stærkere kobling til viden og større potentiale for at udtrykke sig.

Nr. 1 Se og observér! Børn gør de mest fantastiske ting, som vi ofte ikke kan forudse. Se, hvordan de interagerer med denne app, og lær, hvordan man trækker, slipper og ændrer størrelse på objekterne. Kreativitet handler om at udforske, om at få nye idéer og om at have det sjovt!

Nr. 2 Spørg, hvad de laver! Så enkelt er det! Vis interesse, og bed dem forklare, hvad de laver. Prøv at lege rollelege, og find evt. på et navn eller et scenarie til karaktererne, som de har trukket ind i deres redningsscene.

Nr. 3 Begynd at opbygge historien! Når de bliver mere vant til at bruge app’en, kan I opmuntre dem til at opbygge en historie ved at stille spørgsmål til de enkelte karakterer. Prøv at spørge ind til handlingen, fx: Hvad laver hun? Hvor skal de hen? Hvad sker der nu? I vil hurtigt opleve, at barnet begynder at skabe sin egen historie ud fra scenerne i ‘Buildo Alarmcentral’.

Hav det sjovt, mens du lærer!

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /storage/content/05/167305/jajdo.com/public_html/z/wp-content/themes/organic_portfolio_white/footer.php on line 2